Tilaa videokuvaus

Lataa tästä äänentoiston ja videokuvauksen esite/hinnasto.

Katso seuraavasta slidestä näytteitä työstämme...

Yli 100 tapahtuman kokemus!

Laadukas äänentoisto

Voimistelupäivät 2014

Jopa tuhansille kotikatsojille

Kysy myös striimauspalveluita

Kysy myös äänentoistoa ja valoja.

Täytä alla oleva lomake.

 

Kiitos mielenkiinnostasi videokuvauspalveluitamme kohtaan. Kerron tässä vähän miten toimimme ja miten voimme toimia yhdessaä parhaalla mahdollisella tavalla.

Yleensä teemme tapahtumista DVD:n, mutta voit myös kysyä striimauspalvelua, joka sisältää kuvaajan, kaluston, sekä striimausserverin käytön.

Tällä hetkellä useimmat kuvaukset ovat järjestäjille ilmaisia. Hoidamme itse tilaukset, laskutukset ja DVD:n toimitukset.

Järjestäjältä toivotaan videointikeikoilla:
1. Myyntipöytäpaikkaa (paikan on hyvä sijaita jossakin jossa ihmisillä on tarpeeksi tilaa täyttää tilauslomakkeita…yleensä esim. seuran omien myyntipisteiden lähellä tai muualla kulkureitin varrella)
2. Mainosta kuulutuksissa (toimitamme tekstit)

Kuvauspaikka:
1. Yleensä melko keskellä näyttämöä jossain katsomossa. Katsomon takana, jos siellä on käytävä yms.
2. Laitteet vievät noin 5 katsojapaikkaa jos katsomon päällä ei ole erillistä tasannetta, jossa voi kuvata.

Valaistus:
1. Kaikkein parasta olisi tasainen Valaistus, mutta jos valaistuksessa on jotain jännää niin olisi kiva jos ilmoitatte siitä etukäteen. Olisi hyvä että esiintyjiä valaistaan myös edestä päin, jotta silmät eivät jää mustiksi. Voit tilata meiltä myös tunnelmaa lisäävät valkoiset valot.

Tuotteet:
1. Yleensä tarjoamme aina editoitua DVD:tä hintaan 35 euroa. Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Juhlatapahtumissa, voimme käyttää suunnittelemaanne DVD:n kantta. (Esim. Lahjan Tytöt) Muutoin mennään peruskannella, jossa tapahtuman tiedot ja kuva videosta otettuna.

VALOT

Omasta takaa löytyy pienet näytösvalot (valkoista paikallaan pysyvää) ja näyttävämmät show:t järjestyy vähän pidemmällä varoajalla.

VALOKUVAUKSET

Kuvaajamme Christian on mm. Iltalehden sekä SVOLI:n valokuvaajana Lontoon olympialaisissa. Tarjoamiamme palveluita ovat tapahtumien valokuvaukset suoritustilanteissa, ryhmäkuvat yms. kilpailupaikalle rakennetuissa kuvauspaikoissa. Keravan studiolla tai haluamassasi paikassa voimme tehdä mainoskuvat esim. sponsorien mainoksiin yms. Olemme toimineet mm. siten että saamme seuralta kiinteän 500€ korvauksen + olemme myyneet suoraan kilpailijoille + vanhemmille. Seura on saanut kuvat myös omaan käyttöön ja urheilijat ovat tykänneet tilata kuvia muistoksi.

Olarin Voimistelijat on käyttänyt Christian Valtasen äänentoisto- ja srtiimauspalveluita. Voimme lämpimästi suositella Christianin joustavaa ja ammattimaista toimintaa.

Linda Bergström
Olarin Voimistelijat

Suosittelen mielelläni Christian Valtasta liikuntatapahtumien videokuvauksiin ja äänentoistohommiin. Olemme tutustuneet urheilun puolella harrastukseni puitteissa. Toimin Liikuntaseura Vihti-Gymin puheenjohtajana ja olemme käyttäneet Christian Valtasta paljon kuvaajana järjestämissämme suurissa kisoissa ja tapahtumissa. Taltiointi on aina tehty toivomusten mukaisesti ja työn laatu on ollut laadukasta. DVD:t ovat tulleet nopeasti kotiin toimitettuina. Christian Valtanen on myös laajentanut palveluaan äänentoiston puolelle ja vuokrasi viime näytöksessä seuralle laitteet sekä hoiti musiikin soiton ammattimaisesti.

Anne Kempas
Vihti-Gym

Jätä lomakkeella tapahtumasi tiedot, niin palaamme asiaan.

Nimi
Seuran/järjestön nimi
Puhelin
Email
Kotisivut
Milloin?
Urheilijoiden määrä?
Katsojien määrä?
Millainen valaistus?
Lisätiedot

    Nimi (vaaditaan)

    Email (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti