Tilaa äänentoisto

Lataa tästä äänentoiston ja videokuvauksen esite/hinnasto.

Laadukas äänentoisto

Voimistelupäivät 2014

Vihti-Gym

Yli 100 tapahtuman kokemus!

Olarin Voimistelijat

Varma laitteisto

Soitamme CD:t tai toimitamme vain laitteet.

Kysy meitä keikalle alta löytyvällä lomakkeella

tai soita 045-1106118

 

Usein kilpailuissa, jossa muut järjestävät äänentoiston, on ongelmana cd:n pätkiminen…tätä ongelmaa vastaan ehkäisemme käyttämällä varmistusta eli 1 DJ-tason multiformaattisoitinta ja tietokonetta. Tätä systeemiä käyttämällä ei ole yksikään cd jäänyt soittamatta. Suosittelemme kuitenkin harjoituskierrosta, jotta saadaan testattua samalla musiikin toimivuus ja äänentasot.

CD:n on hyvä sisältää vain yhden kappaleen. Esiintyjä+ohjelma merkattuna CD:een sekä kanteen. CD:n on hyvä olla CD-R levy. CD:n on hyvä olla tuore, eikä 3 vuotta kassissa naarmuille pyörinyt versio. Tarvittaessa voit ottaa kappaleen mukaan myös muistikortilla. Hätätapauksessa myös oman kännykän kytkeminen järjestelmään onnistuu.

Olemme hoitaneet muun muassa Voimistelupäivien 2012 ja 2014 äänentoiston. Vakioasiakkaisiin kuuluu myös Vihti-Gym ja Olarin voimistalijat.

Väliajalla ja palkintojenjaoissa voimme soittaa musiikkia tunnelman mukaan. Tästä esimerkkinä marssimusiikki ja palkintojenjaon musiikki.

Äänentoiston hinta riippuu kestosta, matkasta yms.

VALOT

Omasta takaa löytyy pienet näytösvalot (valkoista paikallaan pysyvää) ja näyttävämmät show:t järjestyy vähän pidemmällä varoajalla.

Olarin Voimistelijat on käyttänyt Christian Valtasen äänentoisto- ja srtiimauspalveluita. Voimme lämpimästi suositella Christianin joustavaa ja ammattimaista toimintaa.

Linda Bergström
Olarin Voimistelijat

Suosittelen mielelläni Christian Valtasta liikuntatapahtumien videokuvauksiin ja äänentoistohommiin. Olemme tutustuneet urheilun puolella harrastukseni puitteissa. Toimin Liikuntaseura Vihti-Gymin puheenjohtajana ja olemme käyttäneet Christian Valtasta paljon kuvaajana järjestämissämme suurissa kisoissa ja tapahtumissa. Taltiointi on aina tehty toivomusten mukaisesti ja työn laatu on ollut laadukasta. DVD:t ovat tulleet nopeasti kotiin toimitettuina. Christian Valtanen on myös laajentanut palveluaan äänentoiston puolelle ja vuokrasi viime näytöksessä seuralle laitteet sekä hoiti musiikin soiton ammattimaisesti.

Anne Kempas
Vihti-Gym

Jätä lomakkeella tapahtumasi tiedot, niin palaamme asiaan.

Nimi
Seuran/järjestön nimi
Puhelin
Email
Kotisivut
Milloin?
Urheilijoiden määrä?
Katsojien määrä?
Millainen valaistus?
Lisätiedot

    Nimi (vaaditaan)

    Email (vaaditaan)

    Aihe

    Viesti