Ohjeet liikuntatapahtumien järjestäjille

Tervehdys!

Kiitos mielenkiinnostasi videopalveluitamme kohtaan. Kerron tässä vähän miten toimimme ja miten voimme toimia yhdessaä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tällä hetkellä useimmat kuvaukset ovat järjestäjille ilmaisia. Hoidamme itse tilaukset, laskutukset ja DVD:n toimitukset.

Järjestäjältä toivotaan:
1. Myyntipöytäpaikkaa (paikan on hyvä sijaita jossakin jossa ihmisillä on tarpeeksi tilaa täyttää tilauslomakkeita…yleensä esim. seuran omien myyntipisteiden lähellä tai muualla kulkureitin varrella)
2. Mainosta kuulutuksissa (toimitamme tekstit)

Kuvauspaikka:
1. Yleensä melko keskellä näyttämöä jossain katsomossa. Katsomon takana, jos siellä on käytävä yms.
2. Laitteet vievät noin 5 katsojapaikkaa jos katsomon päällä ei ole erillistä tasannetta, jossa voi kuvata.

Valaistus:
1. Kaikkein parasta olisi tasainen Valaistus, mutta jos valaistuksessa on jotain jännää niin olisi kiva jos ilmoitatte siitä etukäteen. Olisi hyvä että esiintyjiä valaistaan myös edestä päin, jotta silmät eivät jää mustiksi.

Tuotteet:
1. Yleensä tarjoamme aina editoitua DVD:tä hintaan 35 euroa. Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Ruotsin keikoilla toimitusaika 2-3 viikkoa.

Juhlatapahtumissa, voimme käyttää suunnittelemaanne DVD:n kantta. (Esim. Lahjan Tytöt) Muutoin mennään peruskannella, jossa tapahtuman tiedot ja kuva videosta otettuna.

ÄÄNENTOISTO

Järjestämme myös äänentoistoa eri tapahtumiin. Usein kilpailuissa, jossa muut järjestävät äänentoiston, on ongelmana cd:n pätkiminen…tätä ongelmaa vastaan ehkäisemme käyttämällä varmistusta eli 1 DJ-tason multiformaattisoitin + tietokone. Tätä systeemiä käyttämällä ei ole yksikään cd jäänyt soittamatta. Suosittelemme kuitenkin harjoituskierrosta, jotta saadaan testattua samalla musiikin toimivuus ja äänentasot.

CD:n on hyvä sisältää vain yhden kappaleen. Esiintyjä+ohjelma merkattuna CD:een+kanteen. CD:n on hyvä olla CD-R levy. CD:n on hyvä olla tuore, eikä 3 vuotta kassissa naarmuille pyörinyt versio. Tarvittaessa voit ottaa myös kappaleen mukaan myös muistikortilla.

Hoidamme mm. Voimistelupäivät 2012 äänentoiston ja useita pienempiä tapahtumia/kilpailuja.